twitter met TVZ
Twitter 

Facebookpagina van TVZ
 Facebook
youtube

Headerfoto 6

TVZ

Ook op social media!

 

Headerfoto 9

TVZ

Versterking gezocht

voor ons bestuur

Headerfoto 1

Welkom op onze 

website

Headerfoto 2

Tennissen doe je bij

TVZ

Headerfoto 5

TVZ

Centre court

Content?  Content!

Geen idee hoe lang TVZ al een website heeft. Henri zou het kunnen nakijken. Als hij er tenminste een archief opnahoudt waarin dan de eerste rekeningen van de provider MijnDomein zouden moeten zitten. Wel weet ik dat de eerste opzet enkele dagen in beslag nam voordat lay-out, kleurstelling en menukeuzes werden goedgekeurd door het toenmalig bestuur. We waren er content mee. 

Maar toen moesten die pagina's allemaal nog worden gevuld. Een helse klus die weken in beslag nam. Ook toen al was het aanleveren van informatie, we zouden nu 'content' zeggen, niet iedereen gegeven. 

De huidige website is na twee grote herzieningen geworden zo als hij nu is. Of (nu bij lezing) misschien was. 

Eerlijk is eerlijk, de site was niet meer van deze tijd en de hulpmiddelen waarmee ik het onderhoud deed, sloten ook niet altijd aan met de mogelijkheden van de huidige social media. Er is met grote voortvarendheid een nieuwe site gebouwd. Likkebaardend ermee kennis gemaakt. Jullie zullen hetzelfde beleven. Het zal ook de betrokkenheid van de leden met TVZ verhogen want de 'content' kan nu eenvoudiger en door velen worden aangeleverd.

Ik neem daarom met een gerust en blij hart afscheid van mijn functie als webmaster en feliciteer TVZ met dit nieuwe communicatiemiddel. Jullie zullen er content mee zijn.

Groeten,   Henk Heinsbroek