twitter met TVZ
Twitter 

Facebookpagina van TVZ
 Facebook
youtube

Headerfoto 4

Vrijwilligers gezocht

Meld u aan!

Headerfoto 9

TVZ

Versterking gezocht

voor ons bestuur

Headerfoto 1

Welkom op onze 

website

Headerfoto 2

Tennissen doe je bij

TVZ

Headerfoto 6

TVZ

Ook op social media!

 

 

 

Competities 2021

 

FLEX-COMPETITIE

 

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan.  Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli. Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiële competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. De jeugdcompetitie (Tenniskids, Junioren en jeugd padelcompetitie) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. We verwachten in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie, hier duidelijkheid over te kunnen geven. 

Als alternatief biedt de KNLTB een nieuw initiatief: de Flex-competitie.

Dus kun jij niet wachten om weer wedstrijden te spelen, geef je dan op voor de interne dubbel ladder! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Daarnaast is het leuke manier om meer leden te leren kennen of om een keer te spelen tegen leden waar je anders niet tegen speelt.  

Hoe werkt het?

●       De ladder start op dinsdag 25 mei 2021.

●       Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die meedoen.

●       De ladder is gemengd, dus DD, HD, en GD door elkaar.

●       Elke 2 weken start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau.

●       Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt. 

●       Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.

●       Je kunt makkelijk rondes overslaan of je uitschrijven als je niet meer mee wilt spelen.  

Hoe geef ik mij op?

●       Download de KNLTB Match app (iOS of Android)

●       Ga naar Flexcompetities

●       Let op! Beide spelers moeten de app hebben gedownload, 1 speler meldt het team aan.

●       Zoek en geef je op voor de ladder. Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de KNLTB Match app, dan kun je altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de site https://www.centrecourt.nl/alles-voor-verenigingen/activatie-van-leden/flexcompetitie-knltb-match-app/

Voor vragen over deze mail kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Anne-Lieke van Kampen). Voor TVZ hebben we een proefperiode van 3 maanden. Alleen bij voldoende deelname zal deze proef bij de KNLTB omgezet gaan worden in een definitieve vorm! Geef je zo snel mogelijk op!!

 

Competities 2020

Vanwege het coronavirus heeft de voorjaarscompetitie geen doorgang kunnen vinden. De bedoeling is dat de voorjaarscompetitie "ingehaald" wordt in het najaar, vanaf 1 september. Uiteraard mits de omstandigheden dit toelaten. De KNLTB noemt dit de "KNLTB Competitie 2020". In principe blijven de inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie dus geldig voor het najaar. Meer info vind je op de website van de KNLTB.

 

Klik hier voor het competitie-archief.