Juli 2016

 - - -
-

Nieuwsbrief TVZ Juli 2016

TVZ is weer in de "lucht"

Beste Bezoeker,

 

TVZ is weer in de “lucht”


Beste tennisvrienden en vriendinnen.

Als het goed is gaan we er van uit dat de email bestanden voor 98% zijn geactualiseerd en gaan er van uit dat U vanaf vandaag weer regelmatig een nieuwsbrief zult ontvangen.
Natuurlijk kan het gebeuren dat er nog wel iets tussen de mazen door glipt, laat het ons a.u.b. weten

Deze nieuwsbrief zal ook in een aantal exemplaren fysiek aanwezig zijn in ons clubhuis.

Allereerst wil het bestuur de leden die op de speciale ingelaste Algemene Leden Vergadering waren en diegene die hun stem kenbaar gemaakt hebben per email via een machtiging hartelijk bedanken voor het in het bestuur gestelde vertrouwen.
Dit verslag zal ook via de nieuwsbrief onder uw ogen komen.
Er zal binnen afzienbare tijd nog een ALV worden gehouden i.v.m. met een statuten wijziging.
Deze bijeenkomst zal in het teken staan inzake die wijziging maar ook het reilen en zeilen van onze vereniging en hoe we de toekomst in zullen gaan. Zoals het eventueel samengaan met onze buren op een aantal punten.

Mede gezien het feit dat we toch redelijk wat jeugdleden hebben is de noodzaak daar dat we toch ondersteuning krijgen van ouders of leden die ons als bestuur daarin willen bijstaan. Wij als bestuur zullen ons uiterste best doen hier ook echt wat van te maken en dat zo’n jeugd commissie er niet zomaar bijhangt.


Dus hierbij een oproep om U te melden, daag ons maar uit!!!!!.


Hierop aansluitend, er  liggen nog een behoorlijk aantal ledenpasjes bij Herman  in ons clubhuis. Lieve Mensen haal ze op want dan kun je spelen.
Maandag 18 Juli begint ons Peugeot Brandon Toernooi o.l.v.  Mieke, Yoram, Ab, Roel en Leendert. Piet Paulusma voorspelt en week met mooi weer ( als we dat mogen geloven) dus een extra reden om ook als toeschouwer naar het Park te komen.  Dit komt de gezelligheid ten goede. Dus kom!!!

voelt u zich geroepen om ook een stukje in onze nieuwsbrief te zetten dat kan en neem dan contact op per mail met Dick schermer en of Daniëlle van Nunen die dit redigeren een dit via de webmaster  zullen plaatsen.

Dick.schermer@upcmail.nl ; danielle@vanu.nl
 

Voor degene die met vakantie gaan  vooral veel plezier en een veilige heen en terugreis

Leendert Santema

 
 
 
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Unsubscribe
Powered by AcyMailing