Geen Partner

 - - -
-

Geen Partner

Beste Bezoeker,

Beste Tennissers van TVZ,

Zoals we al eerder aan u/jullie hebben we laten weten, wil TVZ een sociale kant laten zien, niet socialistisch, maar U begrijpt het wel nietwaar.

Wij weten allemaal dat wij wat ouder worden en dat daarmee ook de blessures of andere gezondheidsproblemen toenemen. Het gevolg is ,dat sommige spelers/speelsters geen tennispartner of maatje meer hebben.
Dit resulteert dan in het opzeggen van het lidmaatschap en dat is wel erg jammer, want
a) de sport die je bedreef kun je niet meer beleven, en
b) rust roest.

Wij als bestuur proberen daar een mogelijke oplossing voor te bedenken.  

Zoals:  Klim in de pen, of mail ons,  want dan kan bijvoorbeeld de Toss avond/ middag/ochtend een oplossing bieden. Heeft U schroom of bent U te bescheiden, vraag dan een goede vriend of vriendin dit te doen. Daarnaast wil ik een oproep doen aan de leden die graag eens een avond/middag/ochtend zich beschikbaar stellen om die mensen op te vangen en er mee te gaan tennissen, zodat zij zich weer opgenomen voelen.
Vaak is het resultaat dat daaruit weer nieuwe groepen ontstaan, zoals op dinsdag- en vrijdag middag van zo’n gemiddeld 12 – 16 personen.  Ook de tennis -Inn groep van Daniëlle van Nunen biedt voldoende  mogelijkheden.

Lukt dat niet,  maar je wilt graag spelen, dan  IS ER HET PRIKBORD in de gang van het clubhuis. Hang daarop een briefje met je naam en eventueel telefoonnummer ; de speelsterkte onbelangrijk want het gaat om het plezier. Ik stel mijzelf beschikbaar als sparing partner op de woensdag avond van 19.30 tot>>>>>>. 0316 221293 of 0683948180

Want lieve mensen tennissen doe je toch bij TVZ.
Met sportieve groet, namens het bestuur
Jullie voorzitter
Leendert Santema

---------------------------------------------------------------------------------------------

Daverende verrassing

Terugkomend van een weekje fietsvakantie, zat er een daverende verrassing in mijn mail-box!
Het bleek, dat Ed Roosma en mij in het zo geslaagde Brandontoernooi de tweede prijs ten deel was gevallen. Als waardering , en om bij te komen , staan ons een weekend lang 2 elektrische fietsen ter beschikking. Wat een bijzonder aardige geste.

Hartelijk dank TVZ en Brandon!
Dick Schermer
tweedeprijs - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Unsubscribe
Powered by AcyMailing