Augustus 2016

 - - -
-

Nieuwsbrief 

augustus 2016

Beste Bezoeker,

Beste Tennisvrienden en -vriendinnen,


Binnenkort zal  bij het langzaam naderen van het zomerseizoen het TVZ 25+ dubbel toernooi plaatsvinden. Als we als voorbeeld het Brandon toernooi nemen, krijgen we ook hier weer , met hopelijk veel inschrijvingen,  prachtige partijen te zien.
De speel datum is van 19 september tot de finaledag op 25 september.  Let ook op de posters. Inschrijven kan nog tot 14 september. 
Doe mee !!!!


De TC o.l.v.  Mieke en haar commissieleden zullen ook hier weer hun uiterste best doen dit toernooi te doen slagen.  Helemaal als we ook kunnen reken op supporters of clubleden of mensen die gewoon komen kijken en genieten op ons toch wel mooie park, dat door een grote groep vrijwilligers prima wordt onderhouden.
Groot compliment ook voor een aantal enthousiaste dames w.o. Gerda Bulthuis en El de Boer die het initiatief namen om ons clubhuis spick en span schoon te maken, zodat U zich in een zeer schone ruimte kunt omkleden en, douchen of gewoon opfrissen.

Dames en ook allen die ik mogelijk vergeten ben : GROTE KLASSE.  Ik nodig U dan uit om tijdens het toernooi naar ons clubhuis te komen om getrakteerd te worden op een drankje.

Laatst was ik even op ons park en zag daar een echte “diehard” in de aimabele leeftijd van  88 jaar zijn partij spelen. Zijn naam mag genoemd worden en dat is Gerard Ophuis. De naam zegt  het al snelheid is er een beetje uit, maar Gerard (0p)huis stond als een “huis”.
88 is een merkwaardig getal dat binnen de amateur Radio Telegrafisten (morseseiners)  als ze een bericht afsluiten ineen aantal gevallen dit getal 88 gebruiken en dat betekent “Many Kisses”. Nu,  Gerard ik hoop dat je die van de dames om je heen ruimschoots zult ontvangen.

Ook leuk nieuws  is te vermelden, dat Annemarijn Kuipers is bevallen van een dochter. Haar naam is Bente. Familie Kuipers namens alle TVZetters van harte gefeliciteerd  met deze aanwinst en dat ze voorspoedig op mag groeien. We hopen dat je gauw weer fit genoeg bent om je tennisracket uit de wilgen te halen. Tot ziens op de baan.

Een beetje beter  laat dan nooit willen we vermelden dat Giel en El de Boer 50 jaar getrouwd zijn. Dit mag ook wel eens vermeld worden.  Deze gebeurtenis heeft al wel enige tijd geleden plaatsgevonden, maar we willen dit toch wel graag vermelden. Van deze kant: El en Giel nog van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Oproepje: wie zich geroepen voelt eens een stukje in onze nieuwsbrief te willen plaatsen is van harte welkom. Ook staan we open voor ideeën.


Groet;  namens Frans, Peter Jan en Leendert
 
. - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Unsubscribe
Powered by AcyMailing