Nieuwsbrief Medio november

 - - -
-

Nieuwsbrief Medio november 2016

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,

Redactie Nieuwsbrief:  redactie@tvzevenaar.nl
 

Droevig nieuws

Gisteren bereikte mij het bericht dat Wies van Well door een ongeval zeer ongelukkig op de straat is terecht gekomen en dit helaas niet heeft overleefd.  Dit komt hard aan mensen, zo sta je nog midden in het leven en zo is daar abrupt een einde aan gekomen. 
Hier past alleen maar stilzwijgen en meeleven met haar nabestaanden. Het bestuur biedt hierbij namens alle leden van TVZ onze condoleances aan.
Wies was een zeer gewaardeerd tennislid en actief met tennissen bij TVZ en in de hal met de groep van Daniëlle van Nunen. Wij hebben Daniëlle, die haar het beste kende, verzocht een kort In Memoriam te schrijven.
Van het ledensecretariaat vernam ik dat Wies al vanaf 1 januari 1966, daarmee 50 jaar, lid was van TVZ. 
De uitvaart is aanstaande zaterdag, vanaf 12.00 uur in de Franciscuskerk in Babberich, met aansluitend condoleren in ’t Centrum. De begrafenis vindt in besloten kring plaats. Afscheid nemen kan op donderdag van 19.00-19.30 uur in het Rosorum.
We zullen, indien wij die ontvangen, de rouwkaart in de hal van het clubhuis ophangen.
Uw bestuur,

Peter Vos, Frans Teunissen, Jan Dolderman, Leendert Santema

 

In Memoriam

Mij bereikte het trieste bericht dat Wies van Well afgelopen donderdag, na een noodlottige val van haar fiets, is overleden.
Wies was lid vanaf nagenoeg het eerste uur en wel 1 januari 1966, 50 jaar! Wekelijks kon je haar op de baan treffen op het park aan de Vondellaan en daarna in Hengelder.
Na een inzinkperiode door een zware operatie, 5 jaar geleden, heeft ze zich geweldig hersteld en tenniste ze weer vol overgave.
Wies droeg TVZ een warm hart toe. We zullen je missen.
Als Tennis Inn-leden wensen haar familie en dierbaren veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Daniëlle van Nunen

 

Beste leden van TVZ

Wellicht hebben jullie mij wel eens gezien op de tennisbaan, maar ik zal mij zelf kort even voorstellen.
Ik ben Stephanie Post en geef nu bijna twee jaar training bij TVZ aan een aantal jeugd- en seniorleden. Ik doe dit met veel passie en plezier naast het werk als project- en verandermanager. Vroeger vond ik het heerlijk om elke dag met tennis bezig te zijn, veel trainen, competitie en wedstrijden spelen. Dit staat nu op een lager pitje, maar ik vind het ontzettend leuk om spelers verder te helpen in het ontwikkelen van het tennisspel. Dat is ook het mooie aan tennis, op ieder niveau zie je de passie, uitdaging en strijd terug.
Wil jij samen met je competitieteam of vaste groep iets specifieks verder ontwikkelen in het tennisspel, zoals een bepaalde slag of tactisch dubbelspel? Dat kan! Hiervoor hoef je niet een hele lescyclus te volgen maar kunnen we een aantal lessen afspreken aan de hand van de wens
die er is.
Ik heb op dit moment op woensdag van 19:00-19:30 en vrijdag van 20:00-20:30 nog ruimte.
Wil je meer weten?
Stuur mij dan even een email via stephaniepost08@gmail.com 

Maandelijks mixen op woensdag
Op woensdagmorgen 2 november is de maandelijkse mixed-ontmoeting tussen ‘ervaren’ dames en heren van start gegaan. Zelfs na afloop straalt het spelplezier er nog af. Dit hopen we tot in de lente voort te zetten.

 

Competitie

Onze Technische Commissie o.l.v. Mieke de Vette en Roel Visseren heeft weer alle registers opengetrokken om op sportieve wijze het aankomend jaar 2017 competitie te bedrijven.
Naast het vereniginsgebeuren zijn er ook links naar KNLTB activiteiten zoals 8-9 competitie 2017 – Competitie aanbod Gelderland voorjaar 2017 – Zomer Avond Competitie 2017 met als afsluiting de najaarscompetitie 2017.

Voor het inschrijven kunt U gaan naar: tc@tvzevenaar.nl en kunt U het formulier downloaden en invullen. U kunt dit per team doen maar als U geen team heeft en toch graag competitie zou willen spelen, neem dan contact met de TC ( zie emailadres) . Die ziet misschien de mogelijkheid U aan een team te koppelen.
Wij als bestuur bevelen U dit gebeuren bijzonder aan, gezien het enthousiasme dat de deelnemers van de afgelopen competitie uitstraalden.
Dus beste tennissers en tennissters, reageer op tijd want de inschrijvingsprocedure neemt wel behoorlijk wat tijd in beslag Mochten er vragen blijven neem dan s.v.p. contact met Mieke.
Op voorhand veel succes en Mieke en Roel bedankt voor jullie inzet.

Uw Bestuur en Technische commissie

Frans Teunissen, Peter Vos, Jan Dolderman,  Leendert Santema, Mieke de Vette, Roel Visseren


 
Achterhoeks Indoor Kampioenschappen
 
Schrijf je in voor 06 november en maak kans op leuke tennisprijzen!
  - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing