Nieuwsbrief december 2016

 - - -
-

Nieuwsbrief december 2016

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,


Redactie Nieuwsbrief:  redactie@tvzevenaar.nl 

Daniëlle laat ons weten

Beste TVZetters

Er is niet veel nieuws te melden, maar  Herman en ik zijn bezig het boerenkooltoernooi weer nieuw leven in te blazen. December gaat helaas niet meer lukken. Jullie horen nog van ons voor begin volgend jaar.

Leendert op zijn beurt

Hallo allemaal,
Ik heb ook niet veel nieuws te melden. Maar:
1. Mik Bel gaat met zijn schoolklas naar Tanzania /Afrika om een bibliotheek op te zetten. Hij vroeg of wij een donatiepot in het clubhuis willen plaatsen en een annonce in de nieuwsbrief. Bij deze dus.
Ik heb geopperd dat we mogelijk de eerste opbrengst van de kledingcontainer actie beschikbaar stellen, maar dat moeten we intern nog overleggen.
2. Met Ad Lips gaat het redelijk goed, al is het kantje boord geweest. Het Dinsdag- en Vrijdagteam hebben gereageerd met een boeket voor Wil en een fruitbak voor Ad. Deze zijn inmiddels afgeleverd. Hij maakt alweer een kleine wandeling, maar moet heel veel aansterken. Ook heeft hij alweer wat praatjes.

Provinciale Infrastructuur wegenaanleg

In en om ons Tennispark. 
Ben Geutjes van de Stichting (STH) heeft metingen verricht en op basis daarvan een tekening gemaakt van de oude en de nieuwe situatie. Hier hebben de besturen van TVZ (vereniging) en STH (stichting) over gesproken, en de afgevaardigden gaan voor 30 november met de provincie om de tafel. 
Bericht volgt later.  

Kerst en jaarwisselingswens

Rest ons als bestuur U middels deze december nieuwsbrief fijne feestdagen toe en een goede “veilige jaarwisseling”. 
Tot wederhoren.

Namens uw bestuur met hartelijke groet,
Frans Teunissen, Peter Vos, Jan Dolderman en  Leendert Santema


Laat ze maar even tot rust komen!
 

Stichting verwent vrijwilligers


 
Vrijdagavond 18 november j.l. heeft het stichtingsbestuur de woensdagochtendvrijwilligers verrast en culinair verwend. In zaal Staring genoten de achttien aanwezigen van een riant lopend buffet. In een gezellige ambiance werd, na de borrel, de route naar de uitnodigende gerechten snel gevonden – zie foto.

Het motto van onze vereniging blijkt hiermee te zijn verrijkt:

 
Tennissen doe je bij TVZ …. en vrijwilligerswerk wordt gewaardeerd!     - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing