Nieuwsbrief Mei 2017

 - - -
-

Nieuwsbrief mei 2017

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,


Elke inbreng is welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl 
Onze website is hier te vinden:
www.tvzevenaar.nl
 
Nieuws namens het bestuur
 
Er nog steeds onduidelijkheden omtrent het lidmaatschap en alles wat er aan vastzit.
Dus geven we nogmaals aan hoe een en ander in elkaar steekt.

Zomerlid loopt van 1 april tot en met 30 oktober  (7 maanden)
Winterlid loopt van 1 oktober tot en met 31 maart (6 maanden)
Jaarlid loopt van 1 januari tot en met 31 december (12 maanden)

Opzeggen: 1 maand voor het ingaan van de nieuwe periode

Nota bene: opzeggen kan alleen via het ledensecretariaat (Mevrouw Gerda Bulthuis); adres is bekend via ledenadministratie@tvzevenaar.nl
Dus niet meer via info@tvzevenaar.nl, want dan kan er wat misgaan en dat leidt tot irritaties.
Van het tennisfront
 
Op de competitie vrijdag 28 en zaterdag 29  bezocht ik het park en zag TVZ teams spelen met en zonder succes, maar met een enthousiasme en spelplezier dat er vanaf spatte.
Nu werkt het weer nog niet echt mee, maar het wordt aangenamer en ik roep op om onze dames, heren en jeugd eens te komen bekijken en aan te moedigen.
Met meer mensen rond en op het park komt er ook meer sfeer en dat nodigt weer uit om ook zelf weer actief mee te gaan doen. Nietwaar?

Sandra Jurrius van het team Dames 1  heeft  een verslagje gemaakt over de wedstrijd tegen de dames van de Bree uit Scherpenzeel. Samengeperst met 5 man (vrouw) in een Renault Twingo, was na die lange rit, van vermoeidheid niets te merken.
Dit waren geroutineerde dames met sluw spel, zoals sliceballen en lobs, en ga zo maar door. Met als uiteindelijk resultaat een stand van 2-2. Dat was over wat ik gezien heb een juiste uitslag, alhoewel……. Er had winst in gezeten!
Dames 1 speelt thuis op 12 en 26 mei  en ze moeten op 19 mei naar Ophemert

Vanuit bestuur: Klasse meiden !!!!

Dus aan alle TVZetters met eventueel familie: kom eens naar die verrichtingen kijken. 


Gratis mee te nemen.....

Dat was een onverwachte verrassing! Ineens lag daar ineens een tennishoes op de tassenplank in de hal. Met daarbij de uitnodiging “Gratis mee te nemen voor de liefhebber”. In een mum van tijd (laat dat nou een afkorting van ‘minimum’ betekenen) lagen er meerdere hoezen. Na enkele dagen was hun aantal en omvang letterlijk sterk afgenomen – er lag een mini-hoes bij!
We hebben niet op de achterkant van de uitnodiging gekeken. Misschien stond daar wel: Mag ook geruild worden!;) 
Nog weer wat later stond er een trio pakken bierviltjes van een uit de gratie geraakt merk bij.
Ook die gingen grif van de meeneem-hand. 

 
Competitie halverwege … en Brandon toernooi
 
De KNLTB voorjaarscompetitie is halverwege, er zijn successen en verliezen te melden maar bovenal leuke wedstrijden te zien.
De dames op de vrijdagavond doen hun best met wisselende successen. Van een derde, derde, zesde, vijfde en zevende plek in de ranglijsten.
De teams op zaterdag staan ook in de middenmoot – Heren derde klas en Heren 50+  presteren goed!!
Het mannenteam op zondag mag volgend jaar een klasse hoger spelen – ze winnen nu met mooie cijfers en wat meer uitdaging is goed.
 
Mooi te zien dat een aantal supporters trouw hun clubleden / familieleden komen aanmoedigen!! Het is mooi weer, terras heeft stoelen genoeg en de bar is open – dus kom ook eens kijken vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagmorgen.
Het wordt gewaardeerd!
 
En dan is het ook al weer tijd voor de toernooien. Het TVZ Peugeot Brandon toernooi staat online en de inschrijvingen mogen binnen stromen.
Dit zeer succesvolle toernooi midden in de maand juli kan op veel deelnemers uit de ruime omtrek rekenen en we hopen op  veel inschrijvingen vanuit TVZ.
Dus ga naar www.toernooi.nl of klik op deze link www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C929437B-AA5E-40E8-8A50-81F71D190082 en schrijf je in.  
Wij zijn er klaar voor en die wij zijn:  Roel Visseren, Ab Hondeveld, Leen Santema, Yoram en Mieke de Vette, want, je weet het  ... Tennissen doe je bij TVZ!

 
TvZ op eigen bezittingen
 
We schrijven woensdag 3 mei 2017. Vrijwilliger Cees Weggelaar staat met spuitbus klaar om de TvZ-afkorting op de grasmaaier en andere eigendommen aan te brengen. Het blijkt helaas nodig om zo de bezittingen van onze vereniging herkenbaar te maken.
Dank je wel Cees voor dit zinvolle stukje vrijwilligerswerk.

  

Stabiel gelukkig worden bij TVZ in ’T VerZetje

In de Gelderlander van 22 april lijken Toos & Henk te suggereren, dat je bij TVZ in Hermans home “stabiel gelukkig” kunt worden. En wie zal dat willen tegenspreken?

 
Onze kledingcontainer heeft altijd trek!
 
Curitas is al ruim 5 jaar trotse hoofdsponsor van Stichting Pax Kinderhulp. Deze stichting geeft kinderen, die onder moeilijke omstandigheden leven, de kans weer even echt kind te zijn door hen een vakantie te geven bij een gastgezin of vakantiekamp in Nederland.
Kijk in uw schuur, garage, zolder, vliering naar gebruikte niet meer gedragen kleding, maar ook als U uw zomerkleding en of schoeisel opruimt, doe het in een plastic zak en plaats die in de container.
Bij voorbaat HARTELIJK dank! 
Tot ziens, want tennissen én vrijwilligerswerk doe je bij TVZ!!


  - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing