Nieuwsbrief mei 2018

 - - -
-

Mei 2018

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,

Elke inbreng is en blijft welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl
Onze website is hier te vinden: www.tvzevenaar.nlEen ander huis- en/of mailadres? Laat het a.u.b. weten aan onze ledenadministratie:
ledenadministratie@tvzevenaar.nl (dus niet via het contactformulier van de website van TVZ!)

 
Zo gaat TVZ lente en zomer tegemoet
 
Het vrijuit en in competitieverband spelen is inmiddels van start gegaan. De voorbereidingen voor onze befaamde toernooien eveneens. Daar hebben onze vrijwilligers m/v zich al fanatiek voor ingezet, zoals mag blijken uit de onderstaande foto’s – namens alle leden hartelijk dank,
onbetaalbare ladies en gentlemen! En het vele schilderwerk van Jan, zowel binnen als buiten, en de gloed-groene banken die Cees na z’n comeback verfde, asjeblieft niet te vergeten! 

Dat gaat er weer spik en span uitzien, dames!


Kan de rijdende snackbar nu opstomen?

 

En die vers geverfde banken dan! 

 
Waar we zo lang op hoopten … 
 
Op maandag 16 april voltrok zich een hele heuglijke gebeurtenis! De toegang tot ons park en het parkeerterrein werden door onze gemeente danig onder handen genomen. Onze privé-fotograaf Herman heeft de o zo welkome werkzaamheden voor ons vastgelegd. Nu zal er tijdens competitie en toernooien steeds genoeg ruimte te zijn om een plekje te vinden.

Gemeente stelt paal en perk aan parkeren         Bij puik parkeren hoort ook egaliseren
Voortaan riant en rustig parkeren 

… en blijft Dirks gras floreren

 
Speciaal verzoek
 
Onze veelkunner Herman (en Annelieke) houden niet alleen huis in ’T VerZetje, maar het ook schoon. Daar kunnen wij een ‘voetje’ bij helpen:

     


 


Graag voeten vegen bij de voordeur!           Schoenen kloppen inkleedkamer(s)

 
Doppen voor Sacha
 
Sacha de Vries is een vrolijke jongen van bijna 18 jaar. Hij zou graag het huis uit willen en zelfstandig willen wonen, maar als je in een rolstoel zit en voor de wereld gehandicapt bent, is op kamers wonen niet eenvoudig.
Een hulphond om Sacha te helpen met zijn taken is de perfecte mogelijkheid. Helaas keurt het KNGF-hulphonden de aanvraag af. Stichting Doppie zamelt geld in om alsnog een hulphond voor Sacha te kunnen realiseren.
In de hal van ons clubhuis staat een plastic emmertje. Daar kan elke meelevende TVZ-(st)er doppen in kwijt. En daar wordt gelukkig geregeld weldadig in ‘gedoneerd’. Steeds werk aan de winkel voor Judith om ze bij AH in te leveren, waar stichting Doppie ze ophaalt.
 


Tot ziens, want tennissen én vrijwilligerswerk doe je immers bij TVZ!!

 
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing