Nieuwsbrief juni 2018

 - - -
-

Nieuwsbrief juni 2018

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,

Elke inbreng is en blijft welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl
Onze website is hier te vinden: www.tvzevenaar.nl

Een ander huis- en/of mailadres? Laat het a.u.b. weten aan onze ledenadministratie:
ledenadministratie@tvzevenaar.nl (dus niet via het contactformulier van de website van TVZ!)


 
40 JAAR – T-V-Z

Beste vrienden van TVZ 

TVZ weer financieel gezond maken is een van de opdrachten die het nieuwe bestuur zich gesteld heeft. Kijken naar waar bezuinigd kan worden (verlichting ) en het werven van sponsoren, zijn een paar van de speerpunten waar direct mee begon-nen kon worden. Wij (Peter Vriens en Ad van Beer-sum ) zijn druk bezig om sponsoren voor TVZ te interesseren en we worden daarbij ondersteund door Danielle van Nunen en Tineke Clasquin. Wellicht heeft u het al gezien aan de nieuwe namen op ons sponsorbord en natuurlijk die nieuwe reclameborden aan de hekken van baan 1, het begint resultaat op te leveren. Maar het kan beter en wij vragen u dan ook om in uw omgeving te kijken of u potentiële kandidaten kent. Vindt u het lastig om zelf kandidaten te benaderen, geef dan de naam door aan Peter Vriens of Ad van Beersum.
TVZ heeft zich aangesloten bij “Sponsorkliks “ Dit is een intermediair waar de meest voorkomende internetwinkels, restaurants, reisbureaus enz. bij aangesloten zijn.
TVZ in 2018 – 55 JAAR

Veel mensen kopen al via internet, maar als u dat vanaf nu via Sponsorkliks doet ,krijgt TVZ daar een bepaalde provisie over. Op de site van TVZ staat een complete uitleg over hoe het werkt. Op dit moment kunt u via een link in de uitleg op onze site naar sponsorkliks gaan, maar binnen korte tijd komt er een logo van sponsorkliks op de site te staan. U klikt op het logo, u doet uw aankopen, het kost u niets meer dan dat u het rechtstreeks koopt, maar TVZ krijgt provisie. Het zijn geen grote bedragen, maar alle beetjes helpen en u kunt op deze manier vrij makkelijk uw steentje bijdragen. Via sponsorkliks kunt u ook zien wat er aan provisie binnen komt en u kunt zich abonneren op de mailing van sponsorkliks met daarin aanbiedingen die alleen gelden als je via sponsorkliks en dus TVZ koopt.

De Vriendenloterij is een ander fenomeen. Deze loterij is in het leven geroepen om goede doelen te steunen en natuurlijk kunt u er prijzen winnen. Er zijn 14 trekkingen in een jaar en een maandlot kost euro 13,-. De helft van dit bedrag gaat naar een goed doel en de rest wordt besteed aan prijzengeld en kosten. Wat veel mensen niet weten is dat de vriendenloterij een verdeling maakt over de goede doelen, maar, nu komt het, u kunt zelf aangeven dat TVZ uw goede doel is. In de praktijk betekent dit dat van elk lot, dat door een lid van TVZ gekocht is, euro 6,50 naar TVZ gaat.
Grote verenigingen zoals Ajax en Feijenoord krijgen op deze manier miljoenen voor de jeugd. Een klein sommetje: bijvoorbeeld 50 loten x 6,50 x 14 = euro 4550,- op jaarbasis, moet bij ons toch ook lukken?
Mensen die al meespelen en zelf al om persoonlijke redenen een goed doel hebben gekozen, moeten dat vooral blijven doen, maar als u toch al niet wist naar welk doel uw bijdrage gaat, geef dan bij de Vriendenloterij aan dat u wilt dat TVZ uw goede doel wordt. U kunt dit alleen telefonisch doorgeven aan de vriendenloterij. Wilt u meer uitleg, of wilt u een prijs met mij delen (ha ,ha ), bel gerust, of spreek mij aan op het park.
Ik wens u allen, mooie koopjes, veel geluk met uw lot en TVZ een mooie toekomst in de volgende 55 jaar, want deze mooie club gaat het gewoon redden met uw hulp.
Een mooi seizoen !!
Peter Vriens
0614367369

 
VOORJAAR COMPETITIE

Afgelopen vrijdag en zaterdag werden al weer de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Sommige teams staan er goed voor, andere iets minder hoog in de poules, maar het plezier is er niet minder om.
Zevenaar 1 dames kan nog kampioen worden bijvoorbeeld. 
Het weer heeft zeker meegespeeld deze competitie; lekkere temperatuur, nauwelijks regen en de indeling was zo geregeld, dat op zaterdag bijvoorbeeld alle teams tegelijkertijd thuis speelden, zodat het een gezellige drukte was. Op vrijdag, met 5 teams, was de verdeling of 2 of 3 teams thuis, en dat werkte goed met het nieuwe ‘verlichtingsbeleid’. 
NAJAAR COMPETITIE

Waar ook aandacht voor gevraagd wordt is de Najaarscompetitie 2018.
Wie wil meedoen?  Geef je op via tc@tvzevenaar.nl
Er zijn vele mogelijkheden en dagen waarop je kunt spelen.  En als je nog niet zo ervaren bent:  de 8/9 competitie is speciaal daarvoor ingericht om je eerste ervaringen op te doen met wedstrijdtennis.
Met deze link vind je alle informatie over de NJC 2018  https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

 
TVZ ZOMERTOERNOOI

En in juli organiseert TVZ weer zijn zomertoernooi. Dit jaar voor het eerst zonder sponsor Brandon, vandaar de naamswijziging: TVZ Zomertoernooi 2018.
Inschrijven kan vanaf nu!  Het toernooi wordt in week 29 gespeeld en de toernooileiding met Ab, Gerda, Leen, Jan en Mieke heeft er zin in! 
Schrijf je dus in, er wordt in enkelspel, dubbel en mixed gespeeld.  We verwachten véél
TVZ’ers onder de deelnemers! 
Hierbij de link om je in te schrijven: 

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E2C184E5-A657-44FE-8D32-3165B1D3FB93

Groet
Mieke

 
Aanbod najaarscompetities KNLTB – zie onze website!  
 
Centre Court (bron: mei 2018)

Van 11 tot en met 17 juni vindt in Rosmalen het internationale grastoernooi Libéma Open weer plaats. Dit jaar is niemand minder dan Andy Murray aanwezig en ook Nederlands beste tennissers Robin Haase en Kiki Bertens zijn van de partij. 
Ook kan men een kijkje nemen bij de NK Padel. De KNLTB helpt overigens met promotie en organisatie van padel!

 
Uit het rijke TVZ-verleden

Sinds enkele enthousiasten op 13 februari 1963 de Tennis Vereniging Zevenaar aan de bevolking presenteerden, keek men daar aanvankelijk wat vreemd tegenaan. Wie had dáár nu behoefte aan? De vereniging die weldra als T.V.Z. door het leven ging, heeft zelf voor een afdoend antwoord gezorgd.

Twintig jaar later schreef burgervader Van Bastelaar in ons clubblad: “Ik feliciteer T.V.Z. van harte met haar vierde lustrum en ik hoop dat zij nog vele jaren mag blijven beschikken over vele enthousiaste en aktieve leden die ook voor anderen een stimulans zijn om over te gaan tot aktieve sportbeoefening.”  
 
Onze sponsoren

Er hangen wat borden van nieuwe sponsoren aan de hekken bij baan 1 en er staat een aantal
nieuwe namen op ons sponsorbord, en gelukkig zijn er ook nog onze trouwe sponsoren. Dit zijn bedrijven die TVZ een goede toekomst toe wensen en die daar dan ook daadwerkelijk aan willen bijdragen. Natuurlijk hopen ze daar wat voor terug te zien, het moet immers ook een wisselwerking zijn.
Zij hebben aan ons gedacht, laten wij dat dan omgekeerd ook doen.
Bedankt
Peter Vriens 
Centre Court (bron: mei 2018)

De nieuwe voorzitter van de KNLTB, Roger Davids, denkt creatief over vrijwilligerswerk: “Als je vrijwilliger bent, is het leuk om te zien welke initiatieven werken, om er vervolgens je eigen draai aan te kunnen geven.” 
Anton Dijkhuis, vrijwilliger van het jaar, stelt het heel duidelijk: “Willen we een club van en voor vrijwilligers zijn? Of een zogeheten consumentenclub?

Tot ziens, want tennissen én vrijwilligerswerk doe je immers bij TVZ!!


 
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing