Kerstwens bestuur TVZ

 - - -
-

Kerstwens van het bestuur

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,

Elke inbreng is en blijft welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl
Onze website is hier te vinden: www.tvzevenaar.nl

Lieve mensen,

We hebben best een pittig jaar (bijna) achter de rug.

We hebben van een aantal leden afscheid moeten nemen. Dat heeft bij de getroffen gezinnen een diep gat geslagen. Maar ook hun vrienden zullen ze nog steeds in gedachten houden. Hun namen worden nog regelmatig genoemd en dat is goed. Laten we dat zo houden.

Ook weten we dat er in een aantal gezinnen ernstig zieke mensen zijn die zich aan ieder draadje, hoopvol, vastklampen. Ook zij zijn in onze gedachten, we vergeten jullie niet. Blijf, hoe moeilijk het soms ook is, positief. Als je dat uitstraalt is dat van grote waarde.

De mensen die herstellende zijn van ernstig bedreigende ziektes of zware operaties, wensen wij een spoedig herstel toe.

Vergeet ook de mensen niet, die hoe dan ook in deze dagen alleen zijn. Wij horen wel eens: “Het hoeft voor mij niet meer”. Dan gaat er toch een steek door ons  heen en denken we, ja hoe zou het zijn als wij of jij alleen komen te staan? Als je dan toch een kaartje krijgt met goed bedoelde wensen of een onverwachte aanloop, dan gaat dat flakkerende kaarsje toch weer opvlammen.

Zo zou het in feite moeten zijn en als dat plaatsvindt, krijg je toch een warm gevoel van binnen.

Wij hopen, dat wij met deze kerstnieuwsbrief elkaar een beetje wakker schudden en ons realiseren dat alles toch wel erg relatief is. Het bestuur van TV Zevenaar wenst U allen gezegende kerst toe en een voorspoedig en gezond 2019.

Jules van den Akker, Jan van Maldegem, Jan Dolderman, Pieter van Woerkom, Leendert Santema

 
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing