Nieuwsbrief februari 2019

 - - -
-

Nieuwsbrief februari 2019

este Tennisvrienden/vriendinnen,

Elke inbreng is en blijft welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl
Onze website is hier te vinden: www.tvzevenaar.nl

Een ander huis- en/of mailadres? Laat het a.u.b. weten aan onze ledenadministratie:ledenadministratie@tvzevenaar.nl (dus niet via het contactformulier van de website van TVZ)

Sneeuwtennisplezier
We schrijven dinsdagmiddag 22 januari 2019. De weersverwachting kondigt halverwege de middag lichte sneeuwval aan. Dus treffen enige tennis-diehards elkaar en gaan om half twee letterlijk “aan de slag”. Er waait een licht windje en de temperatuur vraagt om handschoenen en een aangename hoofdbedekking … als ze niet op enig moment over de ogen zakt!

Na ruim drie kwartier tennisplezier begin er enige sneeuw te vallen. Het kunstgroene tapijt begint weldra steeds witter te ‘kleuren’. Als je met het racket op je schoenzolen tikt, spatten de ijspegeltjes in het rond en vormen gladde plekken. Het wordt link om door te gaan en na een uur wordt besloten de pijp aan Maarten te geven. Gelukkig is Herman veel eerder gekomen dan anders, onthaalt ons op hartverwarmende drank. De foto is genomen voordat we “aan de drank” zijn gegaan. Het is maar een weet!


  
             Vlnr.: Dirk, Klaus, Ed, Dick                 
             Fotograaf: H, ofwel Herman
 
Aan plezier gaat sneeuw en ruimen vooraf!
Hoe opgewekt het bovenstaande kwartet ook mag ogen, er is heel wat werk verzet om het spel buiten te kunnen spelen. De volgende foto’s mogen daarvan getuigen:


  
  
  
Allereerst het feit, dat de weergoden hun uiterste best hebben gedaan om smetteloze sneeuw aan te leveren. Maar daarna – en dat mag best wel eens HARDOP gezegd worden – hebben Cees Roozendaal en Dirk Brachten menig uur op ons park doorgebracht om de banen speelklaar te maken. Fantastisch mannen! Met jullie hopen we, dat de weergoden niet nogmaals op herhaling gaan!!
 
Het ballenhok ondergaat vernieuwing
Misschien is het de TVZ-ers op de woensdagochtenden opgevallen? Zowel binnen als buiten wordt er hard gewerkt om het ballenhok een eigentijdse inrichting te geven. Jan Dolderman en Cees Weggelaar zijn druk bezig om er iets heel moois van te maken. Om onze trouwe lezers een voorproefje te geven:

  
                                                           
 
En of ze ook schik hebben in creatief vrijwilligerswerk!Sneeuwpop bij Duno in Doorwerth gefotografeerd

 
Tot ziens, want tennissen én vrijwilligerswerk doe je immers bij TVZ!!

 
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing