Nieuwsbrief april 2019

 - - -
-

Nieuwsbrief april 2019

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,

Elke inbreng is en blijft welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl
Onze website is hier te vinden: www.tvzevenaar.nl

Een ander huis- en/of mailadres? Laat het a.u.b. weten aan onze ledenadministratie:
ledenadministratie@tvzevenaar.nl (dus niet via het contactformulier van de website van TVZ)

Nieuwe pasjes
De nieuwe ledenpasjes kunnen weer opgehaald worden bij Herman in 'T VerZetje!

Groet

Gerda Bulthuis

De onbekende speler herkend!
De maart-editie van onze Nieuwsbrief was ternauwernood bij de leden geland, of er kwam al een verlossende reactie. Hans IJsseldijk liet ons weten, dat de onbekende speler op de foto uit 1972 Clemens Hoogveld is. En daarmee heeft Hans terecht de complimentprijs in de wacht gesleept. Hartelijk dank voor je welkome antwoord!
 
Enkele uren later ontvingen we nadere informatie van teamgenoot Peter Roes, die ons laat weten: “Leuk om een foto van het team van 1972 in de nieuwsbrief te zien. De ontbrekende naam is natuurlijk Clemens Hoogveld. Wij speelden toen in de overgangsklasse B op landelijk niveau. Tegenstanders dat jaar waren Apeldoorn, Assen en Groningen. Teamcoach was toen Jo Langeslag. Maar de tekst ervoor is m.i. niet correct. Ook in de jaren ervoor heeft TVZ aan de competitie meegedaan. Ik heb in diverse fotoalbums daar nog voorbeelden van.” Vrijgevig als we zijn gaat er bij deze ook een complimentprijs naar Peter!
 
Diezelfde carnavalszondagavond wist Ans Bax ons te vinden! Zij kon de eerdere gegevens nog wat verder aanvullen: “Volgens mij staat op de foto uit 1972 Clemens Hoogveld. Met de 1ste competitiewedstrijd wordt waarschijnlijk de 1ste wedstrijd op park Hengelder bedoeld. TVZ speelde al vele jaren eerder competitie. Zelf deed ik dit al in 1970. Maar dan op de zaterdag op het park aan de Vondellaan." Ook Ans heeft een complimentprijs ruimschoots verdiend. Dank je wel!
 
Dit wordt genieten
Pure symboliek. Op de eerste lenteavond, woensdag 20 maart 2019, stuurt Herman deze foto’s naar de redactie. Het nieuwe LED-licht zet TVZ letterlijk in de schijnwerpers! Wij wensen alle baangebruikers veel sportieve tennis-LED-lichtjaren toe.
  
 
                            
  
  Om nostalgisch bij stil te staan …..                               en mateloos van te genieten!                         


TENNIS-INN

Vanaf woensdag 10 april 2019 bent u weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de tennis-inn.
Iedere woensdag ochtend van 09.00-10.30 uur.                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Zoals gebruikelijk hanteren we de formule van tossen, tennissen, koffiedrinken en eventueel weer tennissen. En niet te vergeten: de gezellige babbel tussendoor.
 
Jullie rekenen op mij; ik reken op jullie en de weergoden voor het komend seizoen.
Dat het maar weer heel gezellig mag worden.

Danielle van Nunen
 
En de vrijwilligers zwoegen voort
Is jullie het sinistere struikgewas ook opgevallen? De buxusmot is zich helaas ook op ons park wellustig te buiten gegaan. Dankzij Wikipedia zijn we wijzer geworden: de buxusmot is een vlindersoort uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1859 door Francis Walker gepubliceerd. Deze soort komt van nature voor in Oost-Azië, en is in Europa een invasieve exoot, voor het eerst opgemerkt in 2006 op het grensgebied van Duitsland en Zwitserland.
We waren er niet blij mee, de vrijwilligers al helemaal niet. Dus? Precies, Dirk, Jan en Henk hebben korte metten met de exoot gemaakt en letterlijk grondig afgevoerd. Met de lente en het nieuwe tennisseizoen zien we uit naar nieuw struikgewas.
Bedankt mannen!
 
 
 
 
 
Tot ziens, want tennissen én vrijwilligerswerk doe je immers bij TVZ!!
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing