Nieuwsbrief augustus 2020

 - - -
-

Nieuwsbrief augustus 2020

Beste Tennisvrienden/vriendinnen,

Elke inbreng is en blijft welkom bij: redactie@tvzevenaar.nl
Onze website is hier te vinden: www.tvzevenaar.nl

Een ander huis- en/of mailadres? Laat het a.u.b. weten aan onze ledenadministratie:
ledenadministratie@tvzevenaar.nl (dus niet via het contactformulier van de website van TVZ)


Beste tennisvrienden en -vriendinnen,
 
Hierbij vindt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Veel nieuws van de vrijwilligers en een kort verslag van het eendagstoernooi (of eigenlijk tweedaags toernooi ;) ).

Vandaag kwam een nagezonden artikel binnen dat we helaas niet meer in de nieuwsbrief zelf konden plaatsen, maar dat we wel hieronder konden toevoegen. Graag ook hiervoor uw aandacht.

Met sportieve groet,

Het bestuur.


Clubleden die de vereniging een warm hart toedragen?

Ja, die zijn er en ik wil bij uitzondering één persoon met naam noemen en dat is Frans Beenen. Frans, inmiddels een trouw deelnemer op de dinsdag en vrijdagmiddagen, heeft zeer veel tennismateriaal gratis ter beschikking gesteld. Dit zijn o.a. tennisballen voor alle categorieën en nog veel meer lesmateriaal. Hij is een zeer gedreven, ervaren tennisser.

Dit opent perspectieven voor de toekomst, want ik ben bezig te inventariseren bij leden die kunnen helpen met de opvang van nieuwe leden. Waar gaat het om? We hebben als bestuur een bericht naar de lokale kranten laten uitgaan inzake MAX Vitaal. Daar zijn wat reacties op gekomen. Maar wat blijkt: er zijn erbij die nog nooit een racket hebben vastgehouden, dus alles van het begin af moeten leren, zoals bal- en slagvaardigheid, oog-handcoördinatie etc.

We hebben als vereniging schenkingen in de vorm van rackets gehad, zodat we de mensen niet meteen op kosten jagen, maar ze een racket in bruikleen kunnen geven.
Als ze een proeflidmaatschap van 3 maanden nemen, stel ik me zo voor dat een aantal ervaren  leden* zich beschikbaar stelt om deze mensen al wat beginselen van het tennissen bij te brengen. Wij als bestuur zullen deze “leden” gedurende die periode volgen om zo hun ervaringen ( + of -) te mogen vernemen. We moeten deze mensen niet laten “zwemmen”, maar goed opvangen zodat het blijvertjes worden. Zo leven er nog meer ideeën bij ons, dus meld je aan!

* Vorig jaar heeft al een aantal leden ons geholpen met o.a. de jeugd (Sjors Sportief) en dat was echt leuk om te zien hoe dat verliep. Een paar leden hebben al laten weten zich best een paar uurtjes beschikbaar te stellen. Hoe meer leden we hebben, des te minder tijd hoef je er in te steken. Meld je aan zodat we je op de lijst kunnen zetten, liefst per email: L.santema@hetnet.nl
 
Namens bestuur

Leendert Santema
 

 
Tot ziens, want tennissen én vrijwilligerswerk doe je immers bij TVZ!!

 
 - - -
Geen interesse in de nieuwsbrieven van Tennis Vereniging Zevenaar? Uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen
Powered by AcyMailing
Bijlagen
nieuwsbrief___augustus_2020.pdf