twitter met TVZ
 

Facebookpagina van TVZ
 TVZ senioren
Facebookpagina van de jeugd van TVZ
TVZ jeugd 
youtube
_________________
Headerfoto 9

TVZ

Versterking gezocht

voor ons bestuur

Headerfoto 6

TVZ

Ook op social media!

 

Headerfoto 1

Welkom op onze 

website

Headerfoto 2

Tennissen doe je bij

TVZ

Headerfoto 5

TVZ

Centre court

Tennisles

 

Inschrijven voor tennislessen is mogelijk voor leden van TVZ. Uitzondering op deze regel zijn door de tennisvereniging georganiseerde introductie programma’s, zoals Maak Kennis Met Tennis, Tenniskids en/of clinics. 

TVZ stimuleert de jeugd om lessen te nemen en biedt deze aan in gesubsidieerde en gesponsorde pakketvormen. Voor de allerkleinste jeugd, de Tenniskids, zijn er introductie/kennismaking lessen:

10 lessen max. 8 kinderen in een groep, 45 minuten.

 Lesgelden worden geïncasseerd door de tennisschool.

 

Uit de nieuwsbrief van september 2018:  

Tennislessen bij TVZ in een nieuw jasje met nieuwe leraren?

Het bestuur heeft in zijn laatste vergadering het besluit genomen om in zee te gaan met Tennis-Vision. Dit met het oog op de toekomst en aansluitend op de plannen om een uiterste inspanning te doen om tennis weer onder de aandacht te brengen bij het publiek, maar ook iets extra’s te kunnen bieden. Zo heeft TVZ zich aangesloten bij o.a. de organisatie Sjors Sportief, die de sporten landelijk onder de aandacht brengt bij de scholen. We gaan de basisscholen weer uitnodigen om - i.p.v. gymlessen - op ons park te komen tennissen, en nog veel meer ideeën. Daar hebben we de ondersteuning van Tennis-Vision bij nodig, maar ook de mogelijke betrokkenheid van leden van TVZ, die het wel leuk vinden de kleintjes te begeleiden en ze wegwijs te maken binnen de tennissport.

Het afrondend gesprek met Tennis-Vision zal begin september plaatsvinden.

De reden is als volgt: de huidige twee leraren (*res) zijn gestopt, of er wordt van hun diensten geen gebruik meer gemaakt.
De 1e reden was duidelijk een matige motivatie van de huidige trainer om door te gaan, die zelf aangaf te stoppen en dus afhaakte. Dat heeft ons jeugdleden gekost!!
De 2e reden was dat er, hoewel de leerlingen tevreden waren met Stephanie, duidelijk een gebrek aan communicatie met het bestuur was, dat geen antwoord kreeg op herhaaldelijk indringende vragen. Het was volkomen onduidelijk bij het bestuur wie nu les kreeg en tegen welk tarief en het niet kunnen overleggen van een V.O.G (verklaring onberispelijk gedrag is wettelijk verplicht) verklaring, en het lesgeven door iemand die bij het bestuur totaal onbekend was. Dit kan en mag niet. Er dient transparantie te zijn, zodat het voor iedereen binnen TVZ duidelijk is over wie, wat en waar en hoe. In een later stadium komen we daarop terug.
 
Bestuur TVZ

Leendert

AddThis Social Bookmark Button